Wednesday, 1 May 2013

SRIKANDIKU l Nur Afifa Fatihah

Dah lama xupdate blog ADS ..disebabkan kesibukan yang terlampau..terlupa sudah pada blog..Afifa pun dah semakin membesar..ada laa sedikit ruang untuk berblog.letih juga kan ada baby..terfikir macam mana la orang yang ada ramai anak..itulah kasih IBU.

Cerita tentang Afifa..alhamdulillah ADS dikurniakan seorang srikandi yang cumil ,cerdik..dan semoga Afifa menjadi seorang anak yang solehah,seorang hamba Allah yang beriman.Tanggal 17 Nov 2012,2Muharram 1434H lahirlah Nur Afifa Fatihah.Alhamdulillah bersalin normal.

Syukur sangat-sangat kepadaNya mempermudahkan perjalanan semasa saat2 mengandungkan Afifa..Masa mengandungkan Afifa..memang mudah dan tiada sebarang masalah..rasa mcam tak mengandung je.cume yang nampak perut besar..Alah pun tak..memang tak da ragam..saat melahirkannya pun dimudahkanNYa..dan sekarang Afifa membesar dengan mudah juga..tak banyak kerenah.jiwa nya agak kental..nangis pun time lapar dan ngantuk saja..Yang suka sangat tentang Afifa..dia mudah tersenyum..lesung pipit di pipi..anak umi sorang ni..Semoga anak umi murah dengan senyuman selamanya..sebab senyumanmu membuatkan umi lebih bersemangat.Sejuk mata memandangmu.Sekarang Afifa dah 5bulan lebih..Alhamdulillah niat ADS untuk Fully breastfeeding dipermudahkan.Afifa fully BF..semoga susu ku sentiasa cukup untuknya..amin..jom senyum-senyum dengan Afifa

Afifa memang spoting kalau bab bergambar..Afifa bertudung

Afifa dengan topi rambut dia


Kasihnya Ayah..























2 comments:

Dylla Abas said...

Subhanallah...indahnya ciptaan Allah ni..dia sangat comel :)

Aku DaN SeSuAtU said...

tq dylla..alhamdulillah..semoga afifa mnjadi anak yg baik