Thursday, 2 May 2013

Satu Penghargaan


Baru-baru ni Aku ada engagement job..my cousin bertunang..biasalah kerja aku petik shutter..pantang bergambar n amik gambar..Sepupu aku sorang ni sentiasa support bisnes adik beradik..yang len xda la sangat nak support bisnes adik beradik nie..SATU PENGHARGAAN untuknya..Sebab aku terharu dia promote my site dalam blog dia..THANKS WAWA..Thanks atas support yang diberi.

Bukan senang kan untuk membuatkan adik beradik kita support bisnes kita..tambah-tambah aku seorang photographer..kadang-kadang adik beradik ambil kesempatan atas kita..kita pun cari makan kat situ juga..sepatutnya mereka lebih memahami.kadang ada yang nak FREE..HEMMM...Apa-apa pun aku suka cara sepupu aku sorang ni..dia memahami kerja ku.

Antara hasil petik shutter aku..

Sebelum tu SELAMAT BERTUNANG WAWA. Semoga ikatan pertunangan yang dibina dipermudahkan,dilindungiNya dari keburukan,dan semoga berakhir ke jinjang pelamin..amin.
Pelamin..ayah wawa buat sendiri..hasil kerja seorang ayah..sangat teruja
cantik kan..combination color yg dipilih

face of wawa

prop

























2 comments:

Dylla Abas said...

smart semua pic ni :)

Aku DaN SeSuAtU said...

thanks Dylla Abas..dah kawin ke:)