Thursday, 4 July 2013

LAUNCHED NEW PAGE..FACEBOOK PAGE


 Assalamualaikum semua.Hari nie nak memperkenalkan page BARU FACEBOOK saya.Kepada yang berminat shopping online..bleh jengok2 sini.macam2 ada..xrugi..beli banyak kita diskaun2...jomm..
Afifa Online Store  dan sesape yang suka cantik dan sihat jom jenguk sini pulak Fifa Beauty & Wellness





 



Wednesday, 3 July 2013

PROMOSI AURAWHITE PURE L-GLUTATHIONE + COLLAGEN 900000MG


PROMOSI AURA WHITE RM130.00
free bedak tanaka 110g,mask n shaker
cepat...sementara stock masih ada
BERMINAT !!! SMS 012-534-6059













 

Ramadhan dengan K-Colly



Salam semua peminat2 k colly..

Tahukah anda?

Pengambilan k-colly ini di bulan Ramadan dapat membantu memperlihatkan perubahan pada kulit, rambut, tulang kuku, sendi dan tenaga serta melindungi sel sel kulit daripada kendur, kering, warna kulit tidak seimbang dan pigmentasi.

Rasa yg sgt sedap manis,rasa strawberi+ berry gitu..senang je cara makan,just amik 1-2 scoop pg & mlm..masukkan dlm mulut,then kemam..biarkan serbuk tu cair dlm mulut..jgn makan terus byk2 tau,takut tersedak nanti..Jgn lupa minum air masak byk2 yea..
Nak bancuh dgn air pun bole,tp disarankan makan terus lgi bagus & kesannya lebih effective..

Org muda remaja,tua,ibu mengandung,menyusu semua bole amik k colly ni.pak cik makcik yg ada penyakit kencing manis pun bole tau..

So,anda yg blom cuba tu bila lagi nak cuba..sedap sgt..jomlah try..heheh

Berminat bole sms 012-534-6059..ready stok..
Byaran sblom pkl 2 ptg,post out hri yang sama jgk..
Esoknya dah bole ber 'k colly' dah
Raya nnti kulit pun cun melecun..

SMS : 012-5346059