Sunday, 30 October 2011

SEGMEN:BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog ..



Assalamualaikum..Hujan pun dah reda,takut tadi kilat bercampur dengan angin yang sangat kuat..Aku gagahi untuk men join kan diri dalam segmen Gabungan 2 blogger terhebat dan terkenal..siapa lagi kalau tak
BEN ASHAARI dan si kecil molek CIK LYSSA.

Kedua blog ini ada sedikit persamaan dari segi follower yang puluhan riban,tapi Cik Lyssa menang lagi..hehee..Blog ada kisah tersendiri yang diceritakan,idea2 sentiasa menjelma sentiasa,Yang orang tak fikir,mereka fikirkan,Yang pasti blog mereka sentiasa dikunjung oleh ramai pembaca-pembaca tegar.Lagi satu persamaan mereka membuat pertukaran  promosi blog mereka di site atas blog.Korang perasan tak?hehee..

Pendapat bagaimana nak majukan blog mereka pula,ohh blog mereka sudah maju,sudah terkenal,cuma perlu diisi dengan pelbagai yang bermanfaat lagi.Majukan blog untuk Negara..boleh camtu..ok









20 comments:

Syieda_Joy™ said...

salam perkenalan dari syieda...syieda datang dari segment abg BEN n Lyssa..jom ke blog syieda.. ^_^

http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua_30.html

Cik Kamoo said...

salam kenal dr blog ben!!

shiema sufian said...

shiema singgah sini. jangan segan segan singgah da follow belog shiema :)

Mizfantagiro said...

dtg singgah sini ^_~ dr segmen yg sama =)

http://dismybelog.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

faridah nazurah said...

singgah sini dari segmen yang sama :)

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

happy blogging :P

~C-K-K~ said...

salam blogger... jejalan sini dari blog bro ben ashaari... nice blog... teruskan usaha..

Sudi la datang ke blog sy & follow kalau sudi... nnti sy follow balik..

http://jomkongsistory.blogspot.com/

fiqah said...

ziarah dari segmen yg sama..salam perkenalan :)

Fendy said...

singgah dr segmen yg sama.....salam perkenalan....

SyiraSara said...

terjah sini!! Syira dari segmen yang sam !salam blogger...senang2 lawat la syira..peace ~~

cx's said...

cx dtg terjah kat sini. aucak! :)

RJ said...

Singgah pagi dari blog BA :)

Acik said...

erkkk ... x taw sal segmen ni!

Eza Boom Boom :) said...

Eza Boom Boom lawat awak kat sini..Nak baca jawapan awak untuk soalan dari segmen tadi..Hee, apa-apa pun..Salam ukhuwah yerr ^^

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

Ninie Dora said...

ninie singgah dr segmen yg sama.. salam perkenalan :)

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

ninie follow sini ye empunya blog :)

SyiraSara said...

btol2..mereka punya pembaca setia..sanggup menanti hari demi hari...tp tak mustahil kita juga begitu. :)

aRa ❤ aFiq™ said...

knjungan bls dr segmen sama :)

Operasi Hitam said...

singgah sini dri segmen sama.. :D

TehaaNFM said...

salam kenal :)

Sarah Hanim said...

hye awk , sarah dtg serbu blog awk ;) (nada comel)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

mursyid diey said...

salam kenal...terjah blog dari blog ben ashaari..wee...tak sempat masuk..tapi jalan-jalan jer la..

http://dzuandiey.blogspot.com