Monday, 5 September 2011

Betul la Kata Yuyu Zulaikha.

Betul la kata Yuyu Zulaikha..semakin ramai orang sudah malas berbelog..termasuklah aku..bukannya malas..tak da semangat nak menulis lepas raya jadi liat ..makan ketupat lemang banyak sangat kot..sekarang nie tengah simpan mood nak menulis semula..dashboard pun memang tak banyak entry baru pun..alih2 title sama je..jom chayok2 semua kengkawan..jom kita kumpul semangat kembali..


Segmen GA pun dah tak banyak..ke aku terlepas pandang rasanya.Mood berbelog kena teruskan nie..raya dah cuti seminggu..seminggu la cuti berbelog..uwaaaa..lepas tu mula lah ketandusan idea..sekarang nie tengah kodek2 belog member2..nak serang mereka kembali..dashboard pun dah tk de comment2.jom kita tengok apa kata Yuyu Zulaikha pulak

apa kata yuyu zulaikha....










4 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

den sotoju sangat ngan ekau :p

Aku DaN SeSuAtU said...

btol..btol...btol..thanks yuyu sudi komen di sini..hee

Roslaily Saad said...

hahaha sama la puan ila

Roslaily Saad said...
This comment has been removed by the author.