Tuesday, 18 June 2013

Serabut OTAK

Assalamualaikum kengkawan ADS semua..lamanya tak tulis blog ni..bersarang dah,macam kepala ADS yang bersarang memikirkan macam-macam..serabut kepala..hari-hari dok pikir..tapi belum ada tindakan..apa kesudahannya pun tak tau..

Sebenaqnya apa yang tengah bersarang dalam kepala ni entah hari-hari bila ngadap PC n internet mesti pikir bila nak mulakan..hari-hari ONLINE..sebab keja memang ONLINE selalu..tapi kadang-kadang rasa kosong online saja..bukan takde benda lain nak wat..tapi memikirkan nak meniaga ONLINE sebenaqnya..Daripada ONLINE kosong baik guna kan untuk benda yang boleh datangkan DUIT..bukan gila duit..hehe..tambah pendapatan..Selalunya ADS online untuk dapatkan customer untuk bisnes photography..tapi kan bermusim..nak juga gunakan kemudahan yang ada nie dengan bisnes yang lain..otak BISNES..mesti nak pikir nak bisnes juga..sampai serabut kepala ni..BILA nak BERTINDAK nie..nak niaga sampingan apa..dok nampak produk kecantikan yang terlaris sekarang nie..BOLEH ke..ehemmm..tolongggg..serabut nie...

Otak serabut macam picture di atas..lagi tak mulakan lagi tu dok memikirkannya..tapi nak mulakan kena pikir dulu tentang apa yang nk niaga..Ya Allah tenangkan lah jiwa ini.Permudahkan segalanya untukku.amin..



1 comment:

wanie amerie said...

Salam ila..
Nati bila free kita sembang na..insha Allah bole kita discuss bab biz ni..jgn serabut2 ya..hehe..
Insha Allah ada rezeki,x kan kemana..