Sunday, 20 November 2011

Contest My Top Referral by Amira Studio



Semalam Miss Nadya ada jemput aku untuk contest di Amira Studio,hari ni aku luangkan masa kejap untuk join contest nie..mudah je,just perlu ikut rules contest je.Dan promosi contest ini serajin mungkin.Closing date 31 Disember 2011,penutup tahun 2011.Sekejap je dah nak ke tahun 2012,umur makin meningkat,kehidupan makin banyak cabaran.Kalau kalendar Hijrah dah tak berapa hari lagi akan masuk Bulan Muharram.Ahlan wasahlan Muharram.Ok lah tak nak entry panjang-panjang..jom join..click baner..












1 comment:

✿Ummi Myra✿ said...

Salam, Terima Kasih kerana sudi menyertai contest pertama anjuran Amira Studio, Semoga ikatan ukhwah antara blogger bertambah erat. Semoga sentiasa success dalam apa perkara yang diceburi, Good Luck ye dear :) salam perkenalan :)saya sudah follow blog ni juga ye