Wednesday, 26 October 2011

SEGMEN: BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER


click SINI untuk join

Jam menunjukkan 4.30 petang..waa ada lagi 30minit segmen ini akan ditutup..sempat lagi nie..Segmen ni mengkehendakkan kita menceritakan serba sedikit tentang blog kita dan kenapa kita berblog dan tak lupa juga siapa idola kita dalam dunia blog.Menarik!

Tak da apa sangat yang special tentang blog aku melainkan secangkil ilmu,isu semasa,puitis,hiburan,dan macam-macam lagi,Blog aku dinamakan AKU DAN SESUATU kerana banyak maksud yang boleh dapat dari aku dan sesuatu..aku peminat Kartun Sahak Blues dalam Aku dan Sesuatu..peace..Aku dan Sesuatu juga menunjukkan sesuatu yang aku fikirkan..yang aku renungkan..yang aku didatangi idea-idea untuk menulis....oklah waktu dah cemburu sangat dengan aku..

Idola aku dalam dunia blogger ni  semestinya

BA empunya tuan segmen
MAT GEBU..aku suka masak
tarmizi..aku pencinta photography
saifulIslam..aku suka ilmu








13 comments:

Acik said...

warkkkk ... x sempat join! :(

Aku DaN SeSuAtU said...

ni pun last minute publish

-✿Ayu✿- said...

salam kenalan! dri segmen abg beng!

Syafiq Ahadin said...

Salam singgah dari saya, Syafiq Ahadin . :D

QasehSuci said...

salam kenalan...Qaseh dtg singgah dan follow...(^-^)

Miss Ayu Nushka said...

salam ziarah.dr segmen yg sama^^
ayu dh follow
jemput2 la singgah kat blog ayu plak

SpidermanHere said...

Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

KiMiE said...

singgah dari segmen yang sama~

jom terjah : http://kimie-blog.blogspot.com

QmaRidh said...

salam perkenalan! dri segmen abg ben! jom singgah blog saya..

CikHoneyBee said...

cikhoneybee dtg singgah sini. comel nye blog die. follow sini ya. jmpt ke blog

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

CikHoneyBee said...

cikhoneybee dtg singgah sini. comel nye blog die. follow sini ya. jmpt ke blog

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

syahirah said...

salam perkenalan :))

sggh dr segmen
kalo ader kelapangan,
meyh la ke blog sy yer :)

http://cinta-hakiqi.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Arol Mubin said...

Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :)

# Lambat terjah sebab ada masalah sikit ;
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/berhenti-merungut-dan-belajar-untuk.html