Thursday, 22 September 2011

TERHARU


Terharu sangat-sangat,my 1st besday aku sambut bersama suami tersayang dan keluarganya..terharu dengan mak dan ayah mertuaku yang susah-susah untuk celebrate my besday..mak siapkan mee goreng sebagai juadah dan KFC n Pizza Hut disediakan oleh ayah..terharu sangat..bahagia rasanya.hee..Terasa agak special sikit oelh mereka..perasan sebentar:)Tak cukup itu dapat hadiah pula dari mak mertua dan adik iparku..terasa kedatanganku dihargai dengan kejutan besday ku..tak sangka pula..hee..Jumaat nie nak sambut pula dengan keluarga sebelah ku..BBQ sikit..makan-makan bersama family..mengeratkan silaturrahim antara kami..bukan senang nak kumpul family bila semua dah kahwin.Time2 macam ni la nak kumpul.

Kata orang sentiasa lah buat baik kepada orang,nescaya mereka akan ingat kita dan orang akan memberi kebaikan kepada kita..ikhlas lah dalam sesuatu yang kita lakukan.


Selamat...selamat hari lahir untuk aku..mood happy..happy always.








No comments: