Sunday, 28 August 2011

THANKS ANIS MELON..SELAMAT HARI RAYA

Alhamdulillah rezeki Ramadhan..Aku seronok sangat nie aku menang  contest-anis-kami-nak-duit.raya.. sape nak kasi kan rm50..hee..duit raya ..hee..Thanks anis..thanks juga buat semua sahabat-sahabat yang menyokong..Sebagai penghargaan untuk anis,aku ada create special card kt dia..dan special doodle yang baru aku belajar buat..heee...

selamat hari raya Anis 
 Special kad raya untuk anis.Semoga Anis berbahagia disamping orang2 yang anis sayang di Aidilfitri yang akan menjelang.Senyum2 selalu..

Ini pulak kad yang aku create untuk contest




Dan ini doodle untuk Anis..malu nak publish..baru belajar..hee




Last sekali selamat hari raya semua..Aku ingin menyusun semua jari2 aku memohon ampun dan maaf jika ada terkasar bahasa sepanjang aku menjadi seorang blogger..


2 comments:

anismelon said...

aha..tenks erk kad toh..nice..pm anis mcm yg anis mintak erk..tok yg flash anis dah bank in td..untuk kamo punye duit raya anis tak bank in lg..

PeRmAtA bIrU said...

huhuhu... tahniah.. memang lawa la kad tu..:)