Friday, 26 August 2011

KAD RAYA..NAK TAK


Assalamualaikum..Salam Ramadhan 27...Syawal akan tiba tak lama lagi..aku pun gatai tangan meng edit kad raya yang tak seberapa ini..kalau sahabat-sahabat nak copy paste pun boleh..nak tag kepada kawan2 di facebook ke..kalau cantik amik la..kalau tak cantik harap maaf,..hee..sekadar mencuba..

Selamat hari raya sahabat-sahabat blogger semua..doodles wanita solehah tu 1st doodle aku try buat..aku minat sangat tengok sahabat-sahabat lain suka create doodle..so aku pun usaha meng create kan nya..







kad ini kad contest anis melon 








No comments: