Monday, 15 August 2011

"Cik Bunny Nak Bagi Iklan Percuma"

NAK JOIN TEKAN SINI


Bermula dengan segmen Ben Ashaari aku kenal Cik Bunny nie..Blog Cik Bunny nie memang  sangat kreatif..Tadi aku tengok di shoutbox Cik Bunny ajak join GA yang dia anjurkan..bagus jugak kan..boleh iklan kan belog Aku Dan Sesuatu nie..itu pun kalau rezeki ku..:)InsyaAllah.Segmen ni senang je..just buat satu entry dan tag kan kepada kengkawan kita.

Nak tag kengkawan baru ku:)
anasweetblueberry
phoenix
nissa
princesskeymah

 ok lah selamat berpuasa..dah 15 ramadhan ..cepat je kan..



2 comments:

Cik Bunny said...

thanks for join
good luck =)

Kancil 8349 said...

salam perkenalan daripada Kancil


datang dari segmen sama...kalau sudi datanglah ke blog kancil