Saturday, 13 August 2011

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

JOIN? CLICK HERE


Entah ke berapa kali aku join segmen BA..tak jemu-jemu rasanye..Segmen kali ini BA yang tanya yek Blog Saya Best Tak..bukan Saya yang tanya..anda semua boleh tolong saya jawapkan ke..Belog Saya simple je..Belog Saya bertajuk AKU DAN SESUATU..yang membawa  erti sesuatu yang Saya terfikir kan nak menulis entry belog ini,sesuatu yang buat saya terpanggil untuk menulis,sesuatu yang kadang-kadang kita tak tahu dan kita tahu tapi kita tak pernah ambil tahu dan Aku Dan Sesuatu majalah Ujang tu..aku minat...heehee

jom sambil-sambil bersegmen




41 comments:

yayaconan said...

jemput singgah :)

http://cikdayaconan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

el-janna said...

best!! huhu

http://bbyuya.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Izzul Amir said...

hehe singgah jugak ;)

H.J said...

dah join dah segmen ni..ahha

CikMiMiey said...

singgah . simple itu BEST ! hee ^^

osHin said...

singgah ke blog best :)

W a n a Eiskay said...

Thanks singgah belog Wana.

http://belogwanaeiskay.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-belog-saya-best-tak.html

Cik Purple Pinkypuff said...

lagi best.. wohoho.. lagi best wohoho..:P (nyanyi ikut iklan myvi ) singgah dari segmen BA, salam ukhuwah.. jemput ke blog saya yg tak seberapa tuh..:] BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

Natasya Sharin said...

tasya follow belog best ni ! hehehe

adamainaa.com said...

Assalamualaikum

Singgah dari segmen abg ben dan tambah kenalan di sini.

1st time datang sini, saya tak tahu nak jawap apa. hahahaha :D

jemput singgah ke blog saya juga ya

http://www2.adamainaa.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-tanya-blog-saya-best.html

Asyikin said...

join dan follow awak ^_^

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

Mohd Hazwan Hashim said...

1st time dtg sini tengok kot2 ada yg best :)

cx's said...

cx dtg sni drp segment yg same!! :) cx suke header blog awk! :)

haslinda said...

hai... linda singgah sini :)

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Nurhasliza Jeffry said...

Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Luqeem™ said...

snggah..tgk blog yg best ni!

jom singgah :)
BA:Blog saya best tak?

Azzah said...

singgah blog best..http://sayurlemak.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Nadzirah K. said...

woot2..datang sini :)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Anis Athia said...

singgah sini..best la blog ni ^_^

jom tengok blog anis best ke x? hehehe

http://anisempoi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

QasehSuci said...

salam kenalan ... dari belog abg beben ... Qaseh singgah sini...

Mieya Atiera said...

mieya datang singgah sini

http://budakshumort.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah dri segmen abg ben ..=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Amoi said...

best..sbb tambah pahala puasa amoi hr ni :D

Miss Nadya said...

nad tak join tapi datang nak tengok blog ini..salam perkenalan dan selamat berpuasa..^^

new entry :: Day 07 - A picture that makes you laugh

Iffah Afeefah said...

aku dan sesuatu

nice

Hadablogspotlive said...

thank you singgah blog hada ok..
hada singgah,komen dan folo..salam persahabatn dan salam ramadhan ^^

ninie_azriena said...

datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

blog best..eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Zul Fattah said...

terjah dari segmen yg sama...
saya suka...suka sangat blog ni..
best...

already follow u..

http://zulfattah.blogspot.com/

::Miss Hearty:: said...

http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

::Miss Hearty:: said...

datang jenguk belog yang best !! :)heeee^^

http://heartylolipop.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

FYA PELANG! said...

pergh ! ramainya da komen !! mantap :) tengs sudi komen di blog fya :) nnti, jgn lpa dtg lg :)




jmput jgk join sgmen :)

Nur Eyda said...

Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

jemput datang sini..

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Lulu Caldina said...

Hai awak!! :)

Owh, akhirnya lulu berjaya sampai ke sini terjah semua blog yang join segmen encik ben ni..

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Ashraf Jalil said...

konsep membawa kpd tag line yg menarik! :D

~AmyLiana86~ said...

hai..salam perkenalan..amy datang singgah blog2 yang best.n xlupa folo sekali...blog amy best tak??

http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

~AmyLiana86~ said...

hai..salam perkenalan..amy datang singgah blog2 yang best.n xlupa folo sekali...blog amy best tak??

http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Aku DaN SeSuAtU said...

thanks semua.sudi jenguk2 belog Aku Dan Sesuatu

Fad said...

hai!!!cikgu fad dtg..thanks dtg blog cikgu...have a nice day..cikgu follow sini..jom kenal2...

Mohd Syahidi said...

salam....
dtg terjah blog best...

follow kamu....

http://sa-xi-di.blogspot.com/

trimas bnyk2....

Mohd Syahidi said...

salam....
dtg terjah blog best...

follow kamu....

http://sa-xi-di.blogspot.com/

trimas bnyk2....

nur amalina athman said...

blas kunjungan..blog kamu best sebab simple..:))

eh, jemput join my first ga, http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/08/first-giveaway-by-amalina-athman.html