Monday, 20 June 2011

Interest Of Contest

Contest atau dalam bahasa melayu adalah pertandingan..Kalau ada contest tentu akan ada winners..kalau ada winners tentu ada hadiahkan..adakah anda teruja dengan hadiah dari sesuatu contest itu..tentu sekali ya betul..tak boleh dinafikan lagi laa..tapi dalam contest yang aku join seperti di bawah nie..walau menang ataau tak menang itu tak penting ..yang penting bila kita join contest kita dapat kenal ramai blogger..dapat bertukar fikiran dan menambahkan pengetahuan melalui isi-isi yang terkandung dalam blog bloger..Bagi penganjur contest..adalah satu perkembangan yang sangat bagus dan positif bila mereka menganjurkan contest sekaligus blog mereka akan di lawati oleh setiap peserta dan blog mereka pun akan jadi mesra alam dan bagi kita yang join pun blog kita juga tentu sekali akan mesra alam juga kan..sebab peserta-peserta tentu akan terjah blog kita..yang penting sekarang tinjau meninjau antara blog..

Terima kasih bagi penganjur prince.1st time aku join contest dalam blog..sebelum nie selalu je terlepas pandang.Positive thinking itu yang penting dalam contest nie..All the best semua..Salam ukhuwah..semoga kita terus berbelog untuk mengisi masa kita yang terluang dan untuk meninggalkan sesuatu bila kita dah tiada di dunia ini..Masa itu hanya yang ada penulisan kita..

No comments: