Thursday, 5 May 2011

Back To Old Skool

Sebut pasal barang lama nie..aku baru tau yang anak sedara aku sorang nie memang minat betul barang lama.Along!Along!habis dipunggahnya rumah aku cari iron lama..Tok Wan dia la bagitau ada iron lama..hahaa..klasik juga kan minat barang lama nie..kenapa ek diaorang minat..bagi setengah orang barang lama nie buat semak je kan..tapi bagi peminat barang lama sebenarnya barang lama nie ada sentimental value nyer tersendiri..Mungkin sebagai hiasan,hobi,koleksi,dan mungkin juga untuk bisnes..orang yang suka barang lama nie actually orang nie ada kesenian dan mempunyai citarasa tinggi..sebabnya barang lama atau antik nie karya seni peradaban manusia..mungkin tersimpan satu sejarah..

Kapcai lama ni ..bukan senang nak dapat



ni pelita minyak tanah..dulu2 kat reban ayam aku ada laa..skrg hilang mana tah

iron ni la anak menakan aku kebas





No comments: