Wednesday, 3 July 2013

Ramadhan dengan K-Colly



Salam semua peminat2 k colly..

Tahukah anda?

Pengambilan k-colly ini di bulan Ramadan dapat membantu memperlihatkan perubahan pada kulit, rambut, tulang kuku, sendi dan tenaga serta melindungi sel sel kulit daripada kendur, kering, warna kulit tidak seimbang dan pigmentasi.

Rasa yg sgt sedap manis,rasa strawberi+ berry gitu..senang je cara makan,just amik 1-2 scoop pg & mlm..masukkan dlm mulut,then kemam..biarkan serbuk tu cair dlm mulut..jgn makan terus byk2 tau,takut tersedak nanti..Jgn lupa minum air masak byk2 yea..
Nak bancuh dgn air pun bole,tp disarankan makan terus lgi bagus & kesannya lebih effective..

Org muda remaja,tua,ibu mengandung,menyusu semua bole amik k colly ni.pak cik makcik yg ada penyakit kencing manis pun bole tau..

So,anda yg blom cuba tu bila lagi nak cuba..sedap sgt..jomlah try..heheh

Berminat bole sms 012-534-6059..ready stok..
Byaran sblom pkl 2 ptg,post out hri yang sama jgk..
Esoknya dah bole ber 'k colly' dah
Raya nnti kulit pun cun melecun..

SMS : 012-5346059

















 







No comments: