Friday, 19 August 2011

SELAMAT HARI LAHIR TO MY LOVELY BROTHER AND FRIEND

Hari nie 20 Ogos 2011 bersamaan 20 Ramadhan 1432 Hijrah,Dah 20 hari dah kan kita berpuasa,Syawal tengah melambai-lambai memanggil kita..cepat rasanya,di kesempatan ini aku nak buat special entry buat abangku yang tersayang,Mohd Amin bin Omar,sempena menyambut hari ulangtahunnya..yang ke...huhuuu sudah tua..kenapa tak kawin lagi..bila nak kawin pun tak tau lah abang aku sorang nie..Semoga Allah mempercepatkan jodohmu,memanjang kan umurmu dan memberkati hidupmu..Aku gelar my bro sorang nie sebagai Abang Yang..hahaa..Terima kasih segalanya my bro..jasamu sentiasa ku kenang..abang aku sorang ni banyak membantu aku semasa aku belajar di UiTM dulu..kira menteri kewangan aku laa..hee..Apa yang dia minta tolong aku memang aku tak pernah membantah sebab kalau nak bantah je aku mesti teringat jasa dia pada aku.
abg yang bersama afif (my nephew)

ok lah stop kejap tentang abang aku nie..tak lupa juga aku nak wish untuk sahabat kesayangan aku AFIZAH RAHMAN.Semoga dia bahagia selalu dengan orang-orang tersayang.cehh sape tu gerangan orang tersayang dia..rahsia nuu..dia juga salah sorang sahabat dunia akhirat aku yang paling cool..aku tak pernah tengok dia marah...bila hg nak marah kat aku nie..kah333...stay cool wood..aku panggil dia wood sebab dia kurus macam papan..makan lah 4 5 pinggan tak gemuk2..heran2...
curi gambar hg ek..sebab aku suka hoki,suka tgk pic nie

Dan tak lupa juga kepada sahabat blogger aku MISH APPLE..SELAMAT HARI LAHIR...Aku suka blog dia sebab cumil macam dia ..ilmu blog banyak nie..jeles tol tengok belog dia dengan template yang cun2 doodle yang cute miut.nak tuntut ilmu dengan Mish Apple bleh tak..Semoga Mish Apple terus berbelog..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..amin..

cumil kan header dia..suka-suka..curi sat ek mish apple










2 comments:

Mish Apple said...

waaa . tersenarai . #shyshycat . .
thankyou . . :D

Aku DaN SeSuAtU said...

hee..selamat hari lahir mish apple