Wednesday, 3 August 2011

Segmen | Singgah Sahur Pucukandubi

Buka-buka belog tengok Pucukandubi invite join segmen dia..sambil-sambil dok cari idea untuk penulisan hari ini,aku tenyeh-tenyeh sat la untuk segmen nie..sedapnye pucukubi buat masak lemak..aduh terangkat..


Click banner ni for JOIN.

Singgah Sahur Pucukandubi...Menarik ni..lagi tertarik..segmen2 ni aku suka..bukan takat kita suka2 join segmen tapi dari SEGMEN blog kita akan dikenali..tambah2 bulan puasa ni..lagi murah rezeki belog kita kan..SEGMEN berbuka,bersahur,tentang ramadhan dan macam-macam lagi.

Sebut pasal sahur nie..sahur ni  tak berat sangat nak sediakan juadah..sebab yang lebih-lebih berbuka leh perangat..jangan membazir..membazir amalan syaitan.Yang beratnyer nak bangun sahur laa...heee..liat tak hingat..

ok lah selamat berpuasa,bersahur dan berbuka buat Pucukandubi serta rakan-rakan...arigatokuzaimas..:)


3 comments:

ame elms ! said...

hey there . salam kenalan ya .

thanks join Singgah Sahur ame . HAHA ! :D

happy Ramadhan .

aneff.marhfiz said...

Salam Singgah dari Segmen Singgah Sahur Ame Elms :)

selamat menunaikan ibadah puasa dengan keimanan dan keinsafan , Insyallah :)

oh ya ! jangan lupa singgah blog AM dan sertai contest Baju Melayu + Baju Kurung ya !

have nice day ahead !

ame elms ! said...

hey there . ame sudah pun review blog kamu . maaf diatas kelewatan nya ya . :)

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/08/singgah-sahur-review-5.html

have a nice day ahead .