Saturday, 30 July 2011

BEN ASHAARI MESRA BLOG DENGAN GAMBAR

JOIN LAH LAGI  BELUM PUKUL 10

Terlambat sikit hari ini..tapi belum pukul10 lagi..ada saja kan idea bernas BA untuk rakan-rakan blogger bersuai kenai..menambahkan kenalan dan idea.sempat lah join dan pilih gambar..ni gambar pilihan aku..



Gambar ini di ambil pada 8 mei 2010..Gambar ini semasa kami mengikuti satu rombongan ke Cameron Highland..Terbaik pada aku laa sebab aku yang take picture nie dan gambar aku ada termasuk juga..Jangan kata syok sendiri pula..heee..Gambar dapat menggambarkan pelbagai maksud.Dari gambar wujudnya satu kenangan yang dapat dilihat tapi tidak dapat diwujudkan kembali.Kenangan bersama 3 orang rakan baik ku rod dan aja..sedapnya strawberry chocolate..bila la dapat makan pula nie.Masa ni kami tak kahwin lagi..dan sekarang tinggal sorang je masih single and available..Aja yang bertudung pink.Bila lagi kita dapat macam ni kan..mungkin masih boleh lagi mungkin dah tak boleh..apa ayat aku nie..boleh pergi tapi tak bleh pergi single macam ni lagi laa..itu lah maksud ku.


22 comments:

mirah said...

wahh..dslr tu..hehe.btw nice pic =)

❤ Cik Nissa ❤ said...

smart gile gamabr! suke2!^^

Azzah said...

wah,kreatif..singgah sini tengok gambar

aima mazlan said...

smart lol~!

POP said...

wah..kreatif tue..ehhehe

Yumida said...

kreatif nyer idea..bola2 pantulan pic..

salam ziarah n happy berblogging yer..

aq noor said...

cantek!!!

http://aq-islam.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-nak-tengok-gambar.html

Nadzirah K. said...

cantik,menarik,tertarik...hehehe
dari sgmen abg ben..

AfiekJibril said...

semart ah gambar :)

Aku DaN SeSuAtU said...

thanks semua sudi singgah sini

miss dynda said...

macam2.. but smart. kreatif gittew! >.<

mindaKhayaLan said...

balas kunjungan...hehee...

pandai amik gambar ek..

Al-Fikr said...

wah....cantik gambar. :)

missina said...

cantikla gmbr ni,,suka2,,nice blog,,dah tempek muke kt kwn2 awk dah,,,hehe,,jom tgk gmbr sy lak,,

Nuur_mutiara said...

ziarah sini tengok gambar awak pulak..siyes nice laa~ kreatif! :)

c genk bah ne said...

cantik.,,,smart!!!
arghhh tak tahu nak kata apa..kreatif sangat

genk membalas kunjungan


1.BEN ASHAARI | HANG OUT BERSAMA PATUA DAN MATUA
2.PUASA PUN BELUM LAGU RAYA DAH BERKUMANDANG
3. BESTNYA TIDUR SAMBIL HISAP SUSU
4.FAKTA MENARIK MENGENAI DATUK K

khunsuriyatit said...

wow..

farah hanim said...

wow
menarikkkkkkkkkk ^_^

NoRa DaDiLLa said...

cantik!

HH said...

Singgh sin tgk gmbar :)

http://hasfanizam.blogspot.com/2011/07/hh-ben-ashaari-dan-pokok.html

PeRmAtA bIrU said...

memang kreatif la..:)

QueeN TerataI said...

mmg kreatif!