Tuesday, 26 July 2011

BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU


jom JOIN

MTT saya dah try buat scroll blog.tapi xkuar scroll pun..aduhh..:)

Selamat Menyambut Ramadhan kawan-kawan..Kalau boleh saya nak letak korang dalam friend list..tapi scroll box tak menjadi lagi nie..heran betul..ikut cara betul dah..



21 comments:

Lulu Caldina said...

Sudi tak bertukar link dengan lulu?

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

..cik gugu.. said...

jom tukar link ngan gugu..

http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

lau setuju bls di ruangan kumen ;)

gugu akan letakkn blog kOwg di bloglist suka sama suka ;)

Aku DaN SeSuAtU said...

saya sudi kawan2..jom kita tukar2 link

Nizam Ijam said...

jom tukar...

http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

selendang merah said...

jom tukar link blog dengan saya...kalau berminat leh bg taw saya yew...nanti saya masukan link awk dalam bloglist gegar blog terbaek...

http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Cik Ceria said...

jom tukar link ^_^

::Princess Keymah:: said...

slam prkenalan..

jom tukar link,nak?

http://princesskeymah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Atika Farha ;D said...

saya berminat untuk bertukar link dengan anda. sila balas di http://blogfarha.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html sekiranya anda bersetuju dan saya akan terus masukkan link blog anda di bloglist saya. sekiranya tiada balasan saya menganggap anda tidak berminat untuk bertukar link dengan saya. terima kasih :)

Atika Farha ;D said...

saya setuju. dah masuk link bgtau yeah. pastu saya akan segera masukkan link awak dalam bloglist saya dan bgtau awak :)

Nizam Ijam said...

saya da letak da awk dlm bloglist :)

jangan lupa letak balik k :)

http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

ain1914 said...

dah follow

FareezVanFillers said...

salam dah follow kamu dah..thnks follow saye ye...link mau dah ade dlm list saye..hehehhehe
share2 link lah kite ye..heheheheh
http://fareezvanfillers.blogspot.com

Cik Ana said...

ok..sy setuju..jom tukar...sy dah masukkan awk dlm bloglist...letak sy pnya jgk yer...

Phoenix (نعيم امين) said...

da follow!! blog anda dalam next blogger generation

Cik Sara said...

Saya dah masukkan dalam bloglist saya..K.A.W.A.N..
Salam perkenalan~

❤ Cik Nissa ❤ said...

done! ad dalam special bloglist ;)

http://nissajalaluddin.blogspot.com/

Munna said...

setuju utk tukar link....jgn lupa ltk blog munnafendy di blog kamu ye...

folo sini..hepi blogging =)

areyf said...

balas kunjungan..

http://areyf90.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

abyazree said...

http://abyazree.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html?showComment=1311772757873#c4969792518504241251

done folow your blog..jngn lpe ltk owg dlm blog kamu.. ;)

Marina said...

marina dah follow n dah masukkan blog ni dalam list

http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

ieda said...

hai..dh follow n tmbh kat list.thnks:)