Tuesday, 28 June 2011

"PHOTOGENIC PETS CONTEST"

Yes!!!Interesting?..lets join Pets Contest..Sudah gila contest ke aku nie..Tak juga..sambil-sambil entry apa kata kita rehat-rehatkan minda dengan join contest kan..Contest ni sangat menarik sebab bukan kita pertandingkan kecantikan diri,kebolehan diri,dan sebagainya..tapi kita pertandingkan Binatang peliharaan kita..Aku punya seekor kucing yang cute miut..MOJAKO  empunya nama.sebelum aku mempertandingkan Mojako ku aku letak banner pengnjur dulu
Click SINI UNTUK JOIN


Penganjur pun sukakan kucing..meaw-meaw...jom tengok my cat pula


Jangan Shy-shy meaw-meaw yeah MOJAKO...tapi masa nie dia tak mau senyum..agaknya terkejut dengan flash kot..hee..Tengok pada biji matanya..Aku teruja pada matanya yang menawan kalbu..hee..black n green kan..indahnya ciptaanNya..cer manusia mata macam nie..tak ke masuk Malaysia Book Of Records kan.Apa ada pada Mata!!

I tag : mimie
          ina
          along

Jom join..Closing Date 14th July 2011

2 comments:

yana aqilah leasz said...

thanx for joining my contest gorgeous.. btw.. your cat looks very photogenic.. :-)

Aku DaN SeSuAtU said...

thanks yana..hee