Tuesday, 28 June 2011

Benarkah SEGMEN manambahkan Traffic???

Sejak aku ikuti segmen BA ..traffic aku bertambah..kenalan aku pun bertambah-tambah..boleh tahan juga segmen nie....segmen kita ziarah orang..orang ziarah kita kan..Bila laa BA nak ziarah aku kan..teringin nie..heee..Korang teringin tak  blogger2 famous menziarah blog kita?..aku rasa tentu semua orang teringin..betul tak..Macam kita jumpa artis laa..Mesti teruja sangat kan..hee..

Apa-apa pun aku sangat berterima kasih kepada BA dan mereka2 yang menganjurkan aktiviti di blog..kadang-kadang teringin juga nak adakan aktiviti tapi perasaan rendah diri dan takut tu...bukan takut ape..satg mesti akan fikir ada ka orang nak join ni..kan aku SS sendiri pula..heee..

jom jalan-jalan


No comments: