Saturday, 21 May 2011

Baru Nak Berjinak-jinak dengan Churp Churp

Churp..Churp..dengar kata boleh buat duit..memang boleh buat duit pun..partime income pun boleh juga la sambil-sambil ber online...Siapa tak mau duit kan..semua orang mau..kena usaha lebih sikit laa..aku baru je nak berjinak-jinak..saja nak mencuba mana tau ada rezeki..kalau nak tau info lebih tentang churp churp ni boleh terjah link ini http://www.tintapenaku.com/2011/05/tutorial-boost-earning-churp-churp.html... thanks ya tintapenaku...Yang hebatnya nya churp churp ni kita sebar-sebarkan mesej dan iklan-iklan nya..kita dapat la habuannya....berapa banyak aku tak tahu laa..hee

mai try click sini

1 comment:

wanie amerie said...

hg try dulu nati bila terer ble ajaq aku sama..hee