Sunday, 17 April 2011

Gymnasium...fitness

Semalam aku lalu area Penanti...waaa Penanti dah kian maju...aku sangat TERUJA tengok dekat area Zon Ria Penanti ada GYMnasium baru buka..waa dekat dh ngn rumah aku...Miss Fatim Mawar Wangi...jom la kita p...jom wei..aku sudah gila sangat dh ni nak p gym..terasa badan aku nie sudah tambah KG dah ni..malam si En Suami makan aku juga belasah sma..imah jom laaa...



Lama dah x exersice nie..dulu rajin juga aerobic ,jogging..sekarang xda kesempatan..sibuk memasak la mngemas untuk my hubby aku sorang tu..ish2 semakin montel dua2 org kami..camne ek...xleh di biar ni..nti leh kawan ngan doremon

3 comments:

wanie amerie said...

Jom kita pakat2 p gym..heee

Aku DaN SeSuAtU said...

jom2..sub hg xpyh p xpa dah..dh kurus muyus dh..aku gemuks dh nie

cikbunga said...

dah buka ka? aku on saja.. hang roger.. jom jom jom